Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Мукачеві хлопець із цікавості вирішив спробувати наркотики, але попався правоохоронцям

У Мукачеві хлопець із цікавості вирішив спробувати наркотики, але попався правоохоронцям

У Мукачеві хлопець із цікавості вирішив спробувати наркотики, але попався правоохоронцям
В Мукачеві інспектор патрульної служби спільно з працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей затримали хлопчину, місцевого жителя, з наркотиками. Мукачівські правоохоронці під час...

В Мукачеві інспектор патрульної служби спільно з працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей затримали хлопчину, місцевого жителя, з наркотиками.

ВІДЕО ДНЯ

Мукачівські правоохоронці під час чергового відпрацювання міста та району на одній з вулиць Мукачева запримітили хлопця у якого, маючи відповідну оперативну інформацію, може бути при собі наркотична суміш. При наближені до нього правоохоронців, той намагався втекти при цьому з кишені куртки викинув два згортки паперу, в одному з яких була порошкоподібна речовина схожа на “амфетамін”, а в іншому паперовому згортку знаходилась “висушена травка зеленого кольору ”.

Хлопець зізнався правоохоронцям, що дані речовини дійсно його. За його словами – ці наркотики він взяв для себе, знав що це таке, тож хотів спробувати. Проте звідки він їх отримав чіткої відповіді хлопець не дав.

Реклама

Нині ж правоохоронці відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Виявлені речовини направлені на дослідження. Якщо експерти нададуть висновок, що це наркотики, то молодому мукачівцю загрожує кримінальна відповідальність.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно