Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево в трійці міст з найбільшим показником злочинності

Мукачево в трійці міст з найбільшим показником злочинності
Останнім пунктом на порядку денному сесії міської ради став звіт прокурора міста. Через термінову нараду в Ужгороді, віддуватись за свого шефа прийшов його заступник Андрій Малинич. Він проінформував...

Останнім пунктом на порядку денному сесії міської ради став звіт прокурора міста. Через термінову нараду в Ужгороді, віддуватись за свого шефа прийшов його заступник Андрій Малинич. Він проінформував народних обранців про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території міста Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Яз зазначив Андрій Андрійович, за минулий рік в місті було скоєно 3088 кримінальних злочинів, і це 12,6 % від загальнообласного показника. Найбільше з даного роду злочинів стосувались порушень проти власності – майже 66%.

До суду було направлено 250 обвинувальних актів, а також справ на майже 2 мільйони гривень. За минулий рік прокуратурою міста було закрито 1884 справи за реабілітуючими обставинами.

Реклама

Варто зазначити, що показники злочинності в місті є дуже високими. Мукачево входить в трійку міст, серед всіх міст області, за показником злочинності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно