Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік вдарив дружину кулаком по обличчю, жінка "відповіла" ножем у плече

Чоловік вдарив дружину кулаком по обличчю, жінка "відповіла" ножем у плече
Повідомлення про чоловіка з ножовим пораненням надійшло до міліції з приймального відділення Мукачівської центральної районної лікарні, куди каретою швидкої допомоги доставили 45-річного мешканця...

Повідомлення про чоловіка з ножовим пораненням надійшло до міліції з приймального відділення Мукачівської центральної районної лікарні, куди каретою швидкої допомоги доставили 45-річного мешканця району. Медики діагностували у чоловіка ножове поранення плеча. На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу.

ВІДЕО ДНЯ

Медикам чоловік повідомив, що тілесні ушкодження він отримав з власної необережності, однак правоохоронці встановили, як усе було насправді. З’ясувалося, що того дня подружжя за місцем проживання розпивало спиртне. Пізніше, обоє були вже добряче напідпитку... Звісно, між подружжям виникла сварка. У результаті жінка отримала кулаком в обличчя. Не стерпівши такої наруги та не маючи бажання вислуховувати докори чоловіка, жінка у відповідь вдарила ножем у плече.

З місця події вилучено речовий доказ- ніж. Наразі жінці, яка ніколи не мала проблеми із законом, доведеться відповідати за вчинене за част.1 ст.125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження». Cанкція даної статті передбачає штраф до п”ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року. Триває досудове розслідування, у ході якого будуть встановлені всі обставини цієї події.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно