Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Мукачеві чоловік пограбував магазин, сховавшись перед закриттям закладу за холодильниками (ФОТО)

У Мукачеві чоловік пограбував магазин, сховавшись перед закриттям закладу за холодильниками (ФОТО)

У Мукачеві чоловік пограбував магазин, сховавшись перед закриттям закладу за холодильниками (ФОТО)
Із заявою в Мукачівський міськвідділ міліції звернувся місцевий приватний підприємець, який повідомив про те, що в його магазин проникли невідомі і викрали з касового апарату близько 1650 грн....

Із заявою в Мукачівський міськвідділ міліції звернувся місцевий приватний підприємець, який повідомив про те, що в його магазин проникли невідомі і викрали з касового апарату близько 1650 грн. «Гарячим слідом» оперативники карного розшуку затримали 27-річного місцевого мешканця, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові правопорушення.

ВІДЕО ДНЯ

Близько опівночі до чергової частини надійшло повідомлення від власника «АВС» в м.Мукачеві, що невідомі обікрали його продуктовий магазин. На місце події виїхали правоохоронці, проте слідів проникнення до магазину виявлено не було. В той час, коли власник запевняв, що приміщення він зачиняв власноруч.

Одразу за справу взялись оперативники, які вже до ранку затримали крадія. Як з`ясував оперуповноважений карного розшуку Сергій Міклош, одним із останній відвідувачів закладу був саме підозрюваний. Придбавши різний дріб`язок у «АВС», худорлявий за тілобудовою чоловік, вирішив сховатись за холодильні камери і зачекати, поки хазяїн зачинить магазин. Так, близько години чоловік просидів у кутку за морозильними камерами. Коли всі розійшлись, він підійшов до касового апарату і викрав усі гроші.

Реклама

Коли правоохоронці вийшли на злодюжку, бідолаха ще не встиг витратити крадені гроші. За даним фактом слідчими міськвідділу відкрито кримінальне провадження за ознаками част2. ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Чоловіку, який неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки, хуліганство, зберігання та збут наркотиків наразі загрожує нове покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Реклама
У Мукачеві чоловік пограбував магазин, сховавшись перед закриттям закладу за холодильниками (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно