Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині школяр пограбував склад свого товариша

На Мукачівщині школяр пограбував склад свого товариша
На Мукачівщині дільничний інспектор міліції затримав неповнолітнього, який обікрав свого товариша. Викравши з будинку 17-літнього однолітка газонокосарку та «болгарку», школяреві доведеться...

На Мукачівщині дільничний інспектор міліції затримав неповнолітнього, який обікрав свого товариша. Викравши з будинку 17-літнього однолітка газонокосарку та «болгарку», школяреві доведеться відповідати за кримінальним законодавством.

ВІДЕО ДНЯ

Із заявою про крадіжку до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернулась жінка, яка повідомила, що зі складського приміщення в дворі за місцем проживання у с.Горонда, від них викрали інструменти. Також потерпіла зауважила, що зловмисник пробрався до будівлі вночі, коли вони спали, не залишивши після себе ніяких слідів.

Отримавши інформацію про скоєне кримінальне правопорушення, дільничний інспектор Віктор Горбенко провів подворовий обхід помешкань, спілкувався з сусідами, під час яких встановив, що крадіжка - робота рук неповнолітнього товариша сина потерпілої.

Реклама

Як з`ясував дільничний, під час святкування Нового року у свого однолітка, мукачівцю «липкому на руки» сподобались деякі інструменти. Тієї ночі неповнолітній вирішив, що повернеться до будинку товариша, щоправда, вже непроханим гостем. Так, за тиждень він проник до прибудови, де зберігались потрібні йому речі, викрав і сховав підвалі соратника.

За кілька днів правоохоронці вийшли на юного зловмисника. Діватись було нікуди, школяр зізнався у вчиненому і вказав на однолітка, у якого він зберігав крадене.

Реклама

Відносно неповнолітнього школяра слідчі Мукачівського міськвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 («крадіжка з проникненням до жилого приміщення»). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно