Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Мукачівські міліціонери затримали чоловіка, який систематично обкрадав підприємство, на якому працював

Мукачівські міліціонери затримали чоловіка, який систематично обкрадав підприємство, на якому працював

Мукачівські міліціонери затримали чоловіка, який систематично обкрадав підприємство, на якому працював
Мукачівські оперативники затримали 53-річного мешканця с.Горонда, який протягом 5 місяців систематично обкрадав підприємство, на якому працював. Так, недобросовісний робітник виніс із...

Мукачівські оперативники затримали 53-річного мешканця с.Горонда, який протягом 5 місяців систематично обкрадав підприємство, на якому працював. Так, недобросовісний робітник виніс із деревообробного заводу 16 дерев`яних табуреток та елементів ще на 7. За вчинене чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно із заявою про крадіжку до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернувся керівник товариства з обмеженою відповідальністю про те, що він підозрює своїх робітників у крадіжці продукції. Правоохоронці перевірили інформацію і вийшли на чоловіка, який близько одного року працює на підприємстві і майже 5 місяців як почав займатись «темними» справами.

Коли до чоловіка завітали правоохоронці, аби перевірити свої підозри, чоловік не заперечував своєї причетності, адже в нього вдома зберігалися усі табуретки, які він виніс із деревообробного заводу. Окрім того, за місцем проживання чоловіка, були вилучені і елементи до стільців, які найближчим часом він планував зібрати.

Реклама

Раніше, розповідають оперативники Михайло Зіденик та Вололимир Гуранич, у чоловіка проблем із порушенням закону не було. Хоча колись притягувався до відповідальності за насильство в сім`ї.

Наразі відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчими міськвідділу відкрито кримінальне провадження за ознаками част.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Тривають досудові перевірки.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно