Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Ключарках зловмисники вкрали від господаря з будинку дорогий плазмовий телевізор

У Ключарках зловмисники вкрали від господаря з будинку дорогий плазмовий телевізор

У Ключарках зловмисники вкрали від господаря з будинку дорогий плазмовий телевізор
Днями до Мукачівського міськвідділу міліції звернувся 34-річний мешканець с. Ключарки. Чоловік повідомив, що невідома особа шляхом віджиму вікна на новобудові, проникла всередину, звідки викрала...

Днями до Мукачівського міськвідділу міліції звернувся 34-річний мешканець с. Ключарки. Чоловік повідомив, що невідома особа шляхом віджиму вікна на новобудові, проникла всередину, звідки викрала дорогий телевізор марки «Samsung» вартістю близько 5 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міського відділу. Розпочалися оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб, причетних до даної крадіжки. Відсутність свідків події та нечіткість показів потерпілого значно ускладнювали роботу правоохоронців. Проте оперативники Михайло Зіденик та Володимир Гуранич вийшли на слід зловмисників.

Як розповіли правоохоронці, двоє молодиків віком 21 та 25 років вже давно стежили за будинком, у якому ніхто не проживав. Тривалий час господарі ремонтували дім і, завізши туди побутову техніку, планували найближчим часом переїхати до хати. Проте, одного дня навідавшись до будинку, господар помешкання виявив, що на помешканні розбите вікно, а з кімнати зник плазмовий телевізор.

Реклама

Молодики, які проникли до будинку, викрали дорогу річ, а через кілька днів продали телевізор за 100$. Із пояснень підозрюваних стало зрозуміло, що у кожного з хлопців були свої мотиви для вчинення крадіжки. Один мав невеликий борг, інший використав гроші на наркотики, які вживає вже тривалий час і нещодавно притягувався до відповідальності за незаконні дії з наркотичними речовинами.

- Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років, — повідомив заступник начальника Мукачівського МВ УМВС Іван Повханич.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно