Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Чинадієві 20-річний юнак зарізав ножем свого односельця

У Чинадієві 20-річний юнак зарізав ножем свого односельця
У ході конфлікту 20-літній молодик, який знаходився у стані алкогольного сп'яніння, вдарив односельця ножем. На жаль, потерпілий односельчанин помер у приймальному відділенні Мукачівської центральної...

У ході конфлікту 20-літній молодик, який знаходився у стані алкогольного сп'яніння, вдарив односельця ножем. На жаль, потерпілий односельчанин помер у приймальному відділенні Мукачівської центральної районної лікарні. Підозрюваному мукачівцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

ВІДЕО ДНЯ

Близько 21.30 год в чергову частину Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків лікарні про те, що до них каретою швидкої доставлено 29-літнього мешканця смт. Чинадієво з колото-різаними ранами грудної клітки та черева. Також медики повідомили, що при наданні першої невідкладної допомоги чоловік помер у приймальному відділенні лікарні.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та керівництво міського відділу міліції. Як з`ясували правоохоронці, близько 20.00 год. неподалік будинку потерпілого, між 29-річним чоловіком та 20-літнім підозрюваним виникла сварка, яка переросла у бійку. В результаті, молодший односелець двічі вдарив ножем чоловіка в грудну клітку та черево. Останній, ще знайшов сили повернувшись додому, після чого одразу був госпіталізований до лікарні, де помер.

Реклама

За попередньою інформацією, між чоловіками раніше неприязні не було, проте на грунті чого виникла бійка, будуть з`ясовувати правоохоронці.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тривають досудові перевірки.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно