Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Щоб повернути борг товаришу, житель Мукачівщини вкрав від сусіда своєї сестри iPhone

Щоб повернути борг товаришу, житель Мукачівщини вкрав від сусіда своєї сестри iPhone

Щоб повернути борг товаришу, житель Мукачівщини вкрав від сусіда своєї сестри iPhone
Оперативники міськвідділу встановили і затримали мукачівця, який під час умовно-дострокового відбування покарання, вчинив низку кримінальних правопорушень. На цей раз раніше судимий мукачівець...

Оперативники міськвідділу встановили і затримали мукачівця, який під час умовно-дострокового відбування покарання, вчинив низку кримінальних правопорушень. На цей раз раніше судимий мукачівець зізнався правоохоронцям у крадіжці дорогого мобільного айфону.

ВІДЕО ДНЯ

Із заявою про крадіжку мобільного до чергової частини Мукачівського міського відділу звернувся 25-річний мешканець с. Бистриці Мукачівського району. Чоловік повідомив, що з вересня по теперішній час він був на заробітках в Києві. Повернувшись додому, він виявив виламані двері на будинку, перекидані всі речі, словом, зловмисники шукали чим могли б поживитись. Проте ні грошей, ні золота, ні дорогої побутової техніки у помешканні не було. Однак, їм вдалось знайти дорогий айфон, схований у шафі.

Перевіривши коло осіб, які могли б бути причетними до зникнення дорогої речі, оперативники карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції Василь Савків та Юрій Шемшей вийшли на раніше судимого 18-річного молодика. Хлопець зізнався у крадіжці і розповів, що навідуючи свою сестру, яка мешкає у цьому селі, помітив, що в будинку вже тривалий час ніхто не живе. Так, посеред білого дня він проник до будинку і шукав щось цінне. Коли знайшов айфон, то вирішив - цього вистачить, аби повернути борги товаришу.

Реклама

Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 3 ст. 185 (крадіжка з проникненням).

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно