Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві онук вкрав від бабусі із кредитної картки 3 тисячі гривень

У Мукачеві онук вкрав від бабусі із кредитної картки 3 тисячі гривень
Із заявою про зникнення грошей із банківської картки та речей домашнього вжитку до працівників Мукачівського міськвідділу міліції звернулася 70-річна мешканка Мукачева. Старенька бідкалася, адже з...

Із заявою про зникнення грошей із банківської картки та речей домашнього вжитку до працівників Мукачівського міськвідділу міліції звернулася 70-річна мешканка Мукачева. Старенька бідкалася, адже з її кредитки зникло 3 тис.гривень.

ВІДЕО ДНЯ

23-літній хлопець мешкає зі старенькою бабусею, позаяк росте сиротою – без батька й матері. Та замість допомагати та піклуватися про літню жінку, вирішив пожити за її рахунок.

Як розповіла пенсіонерка, спочатку з її приватного будинку почали зникати металеві речі домашнього користування: алюмінієві бочки, бідони, кутники, котушки дротів, набір стільців зі столом та ін. Тоді ж жінка просила онука схаменутись, влаштуватись на роботу і допомогти їй у ведені господарства, а не навпаки виносити з хати цінні речі. Проте молодик, який вже має судимість за плечима не прислухався до старенької, а потроху чинив свої протизаконні справи.

Реклама

Так, шахрайським шляхом під приводом поповнити бабусі мобільний телефон з її кредитної картки онук зняв 3 тис.гривень. Через деякий час, коли старенька побачила баланс свого рахунку, вона не витримала і з заявою звернулась до міського відділу міліції. Правоохоронці швидко вийшли на підозрюваного. Ним виявився єдиний онук жінки.

Свою провину 23-річний мукачівець не заперечував. Щоправда, бабусині гроші він вже встиг розтринькати. Частиною з них розрахувався за борги, решту спустив на розваги.

Реклама

Наразі слідчими міського відділу за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками част.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно