Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Мукачівця, який вбив ножем свого батька, суд засудив на 7,5 років позбавлення волі

Мукачівця, який вбив ножем свого батька, суд засудив на 7,5 років позбавлення волі

Мукачівця, який вбив ножем свого батька, суд засудив на 7,5 років позбавлення волі
Понад рік тривало досудове розслідування та судові слухання по справі 57-річного мукачівця, який вбив свого 82-літнього батька. Чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння під час сварки вбив...

Понад рік тривало досудове розслідування та судові слухання по справі 57-річного мукачівця, який вбив свого 82-літнього батька. Чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння під час сварки вбив пенсіонера, Мукачівський міськрайонний суд засудив до 7,5 років позбавлення волі.

ВІДЕО ДНЯ

В листопаді минулого року посеред ночі до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції поступило повідомлення від медиків швидкої, що ними в приватному будинку м.Мукачева зафіксовано смерть літнього чоловіка. Також лікарі повідомили, що пенсіонер помер не власною смертю. Одне проникаюче ножове поранення у грудну клітку виявилося смертельним для літнього дідуся.

Після приїзду слідчо-оперативної групи Мукачівського міського відділу міліції правоохоронці в будинку виявили стару хвору матір, яка була свідком події і їхнього 57-річного сина. Як з`ясувалось, повернувшись напідпитку додому, норовливий за характером син почав агресивно реагувати на зауваження стареньких батьків. Коли погрози і лайки закінчились, син взяв до рук кухонні ножі і почав демонструвати свою вправність, кидаючи їх у меблеву стінку.

Реклама

Врешті решт, немічні батьки не витримали і почали сварити свого єдиного сина. Сварка тривала недовго. Добряче сп`янілий чоловік схопив ніж і встромив його батькові в груди. Внаслідок удару 82-річному дідусеві було пошкоджено легені, почалась внутрішня і зовнішня кровотечі. Коли з рани хлюпнула кров і старенький впав на ліжко, син помив ніж, яким спричинив удар батькові і викликав швидку. Не дочекавшись медиків, старенький чоловік помер на ліжку.

Тієї ж ночі підозрюваного у вбивстві сина було заарештовано за ознаками част.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Хоча з самого початку досудового розслідування до останнього судового слухання, підсудний до кінця не визнав своєї провини. Він стверджував, що захищався від батька.

Реклама

Через півроку після гибелі літнього чоловіка від руки єдиного сина померла і матір, не дочекавшись вироку суду для свого сина.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно