Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві міліція затримала 18-річного хлопця, який скоїв ряд крадіжок

У Мукачеві міліція затримала 18-річного хлопця, який скоїв ряд крадіжок
Останнім часом до міського відділу міліції надходили заяви про крадіжки з будинків. Як виявилося згодом, це була справа рук однієї людини - раніше судимого 18-річного мукачівця. За плечима юнака,...

Останнім часом до міського відділу міліції надходили заяви про крадіжки з будинків. Як виявилося згодом, це була справа рук однієї людини - раніше судимого 18-річного мукачівця.

ВІДЕО ДНЯ

За плечима юнака, якого правоохоронці впізнають в обличчя, не одна судимість за майнові злочини – в основному крадіжки. Однак, ні попередження, штрафи, ні місця позбавлення волі мукачівцю не стали уроком для майбутнього. Вчерговий раз досвідчені оперативники карного розшуку Василь Савків та Володимир Зовдун встановили, що ряд крадіжок, вчинених на території міста і району, справа раніше судимого молодика.

Крадіжки він скоював переважно вночі. За допомогою викрутки, зловмисник ламав скло й брав цінні речі, які громадяни залишали на видноті. Так, перше на чому «прогорів» юнак – це крадіжка з «Молитовного дому» в Мукачеві. Дочекавшись, коли прихожани вийшли з будинку, юнак виламав вікно і викрав ноутбук. Зранку портативний комп`ютер здав до ломбарду.

Реклама

За кілька днів, коли гроші скінчились, парубок вирішив обікрасти гараж у с.Чинадієві, де господарі тримали товар, а саме спортивні речі – костюми, кросівки та ін. Сюди мукачівець проник через дах. Того ж дня молодий зловмисник одягнув крадений спортивний костюм, взуття, чим і видав себе правоохоронцям. Інші речі ховав на чужих дачах неподалік Мукачева.

За цими фактами вже відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває. Правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших подібних злочинів.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно