Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Господарка будинку застала хлопця на місці, коли той намагався вкрасти від неї метал

Господарка будинку застала хлопця на місці, коли той намагався вкрасти від неї метал

Господарка будинку застала хлопця на місці, коли той намагався вкрасти від неї метал
Господарка будинку застала хлопця на місці правопорушення та викликала міліцію. Хлопець намагався викрасти з подвір’я металеві деталі. До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції...

Господарка будинку застала хлопця на місці правопорушення та викликала міліцію. Хлопець намагався викрасти з подвір’я металеві деталі.

ВІДЕО ДНЯ

До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції зателефонувала стривожина мукачівка та повідомила, що неї у подвір’ї, де вона проживає ходить невідомий хлопець, який “нишпориться” біля її сараю та щось шукає.

Правоохоронці терміново відреагували на повідомлення та виїхали за вказаною адресою. Працівники міліції прибули на місце події в той момент, коли злодій якраз збирався повантажити крадене на тачку. Загалом хлопець встиг винести мотики, лопати, металеві листи та інші вироби з металу. Сума збитків становить 700 гривень.

Реклама

Як з’ясувалося 24-річний хлопець, житель Мукачева, ніде не працює, до кримінальної відповідальності не притягувався, але неодноразово попадав у поле зору правоохоронців. Хлопець пояснив, що нестача коштів змусила його піти на злочин, що власне й намагався зробити.

Наразі речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15 ч. 1 (замах на злочин), ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до 2 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно