Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція розшукала зловмисників, які пограбували у Мукачеві чоловіка

Міліція розшукала зловмисників, які пограбували у Мукачеві чоловіка
Нещодавно вночі до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції із заявою про пограбування звернувся місцевий мешканець. 46-річний чоловік повідомив про те, що близько опівночі його...

Нещодавно вночі до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції із заявою про пограбування звернувся місцевий мешканець. 46-річний чоловік повідомив про те, що близько опівночі його пограбували двоє молодиків, з якими він познайомився в кафе.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці з’ясували, що потерпілий разом із мукачівцями відпочивав у місцевому кафе. Компанія розпивала спиртне та розважалась. Після посиденьок двоє чоловіків, один з яких неповнолітній, перебуваючи під впливом «зеленого змія», вийшли за недавнім знайомим у малолюдне місце, збили його з ніг та викрали мобільний телефон, ключі від помешкання та чоловіче портмоне з грошима.

Не гаючи часу дільничні інспектори міліції спрямували свої дії на розкриття злочину по «гарячих слідах». Зранку біля ломбарду за підозрою у вчиненні злочину дільничний Сергій Рябошапка затримав молодика, який був схожий за описом на одного з грабіжників. У цей час він намагався здати у ломбард викрадений мобільний телефон. Затриманий пояснив, що у них закінчилися гроші на випивку і у такий спосіб вирішили збагатитися.

Реклама

У вчиненому зловмисники розкаялись, проте не зрозуміло наскільки це їм допоможе. Наразі старшому із грабіжників загрожує реальний строк за гратами, адже нещодавно він вже був засуджений за грабіж з відстрочкою відбуття покарання. За даним фактом дії 22-річного правопорушника кваліфіковані за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років та за ст.304 Кримінального кодексу «Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність». Працівниками міліції розпочато кримінальне провадження.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно