Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Мукачеві, вперше в історії залізничного транспорту Закарпаття, вкрали 50 метрів рейок

У Мукачеві, вперше в історії залізничного транспорту Закарпаття, вкрали 50 метрів рейок

У Мукачеві, вперше в історії залізничного транспорту Закарпаття, вкрали 50 метрів рейок
Мукачівська дистанція колії зранку повідомила лінійний відділ на станції Мукачево, що вперше в історії залізничного транспорту на Закарпатті вночі вкрали 50 метрів рейок та інші елементи верхньої...

Мукачівська дистанція колії зранку повідомила лінійний відділ на станції Мукачево, що вперше в історії залізничного транспорту на Закарпатті вночі вкрали 50 метрів рейок та інші елементи верхньої будови колії.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхав практично увесь особовий склад мукачівської транспортної міліції та колеги з територіальних органів внутрішніх справ.

Бо неможливо без застосування спеціальних механізмів та інструменту демонтувати колію по якій хоча не часто, але ж їздять вантажні поїзди. Працівники відділу науково-дослідного експертно-кримінологічного центру дослідивши місце злочину вказали на сліди від спеціального інструменту, який використовується виключно у машинобудуванні. Перше, що прийшло на думку керівника карного розшуку, то необхідно отримати консультацію у колег із Дніпропетровська. У місті працюють машинобудівні заводи, відповідно спеціалісти знають якою технікою можна розрізати та розібрати залізничні колії. Відповіді прийшлось чекати недовго.

Реклама

Колеги із міського карного розшуку не тільки назвали марку та тип обладнання, але й назвали прізвище громадянина, зареєстрованого у Закарпатській області, який придбав відповідне обладнання.

Отримавши інформацію транспортні міліціонери провели оперативно-розшукові заходи та вже під вечір затримали місцевих громадян К. та. М. у яких вилучили спеціальне обладнання, окремі елементи верхньої будови залізничної колії.

Реклама

Найбільше вразило затриманих, молодих людей, з вищою технічною освітою те, що міліція так швидко розбереться у технології демонтажу. Адже до крадіжки вони готувались заздалегідь. Усе було зроблено для того щоб не залишилося слідів злочинної діяльності, бо використовували тільки спеціальний інструмент, який недавно появився на ринку спеціального обладнання.

Затримані недооцінили працівників транспортної міліції, які теж цікавляться сучасними технологіями. Але не це головне, якщо у злодіїв не має колег, то у правоохоронній структурі працівники міліції допомагають один одному, та й люди завжди надають допомогу у розкритті злочину.

Вартість викрадених рейок за ціною металобрухту становила 15750 гривень.

Реклама

Сьогодні суд закінчив розгляд кримінального провадження по даній крадіжці металу. Фігуранти отримали покарання у вигляді 3 роки позбавлення волі, а також відшкодування збитків на користь держави в сумі 115 тисяч гривень (з врахуванням вартості робіт на відновлення колії).

Підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно