Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Мукачеві міліціонери зловили 24-річного хлопця, який у автомобілі свого батька вживав наркотики

У Мукачеві міліціонери зловили 24-річного хлопця, який у автомобілі свого батька вживав наркотики

У Мукачеві міліціонери зловили 24-річного хлопця, який у автомобілі свого батька вживав наркотики
Правоохоронці Мукачівського міськвідділу в ході операції «Батискаф» затримали «на гарячому» 24-річного мукачівця, який в автомобілі свого батька вживав наркотичну речовину – метамфетамін. Також з...

Правоохоронці Мукачівського міськвідділу в ході операції «Батискаф» затримали «на гарячому» 24-річного мукачівця, який в автомобілі свого батька вживав наркотичну речовину – метамфетамін. Також з автомобіля було вилучено два шприци з білою порошкоподібною речовиною та електронні ваги.

ВІДЕО ДНЯ

Перевірка наявної інформації привела працівників патрульної служби міліції, оперативників сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського МВ УМВС до 24-річного жителя міста. Чоловіка правоохоронці застали зненацька, коли він намагався вжити наркотичний засіб. Під час огляду автомобіля, із заднього сидіння авто було вилучено одноразові шприци, один з яких був щільно наповнений порошкоподібною речовиною, інший із її залишками. Рештки порошку було виявлено на електронних вагах та сидінні машини.

Затриманий мукачівець не заперечував своєї причетності до наркотичного засобу. Зізнався, що тривалий час вживає її. Раніше чоловік уже потрапляв у поле зору працівників міліції, однак до кримінальної відповідальності не притягувався, - розповідає ст. оперуповноважений сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу Василь Машіка. – Нині він ніде не працює, а за отриманою інформацією на наркотики заробляв тимчасовими підробітками.

Реклама

Наразі слідчими міського відділу відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне зберігання наркотиків, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вилучену речовину направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. У ході досудових розслідувань міліція з’ясовує, з якою метою у автомобілі батька чоловік зберігав амфетамін та електронні ваги. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно