Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Через ревнощі дівчина відгамселила свою "конкурентку" прямо під час дискотеки на Мукачівщині

Через ревнощі дівчина відгамселила свою "конкурентку" прямо під час дискотеки на Мукачівщині

Через ревнощі дівчина відгамселила свою "конкурентку" прямо під час дискотеки на Мукачівщині
Із заявою про побиття і грабіж до чергової частин Мукачівського міськвідділу міліції звернулась 19-річна мешканка одного з сіл району. Дівчина розповіла, що під час дискотеки, приревнувавши її до...

Із заявою про побиття і грабіж до чергової частин Мукачівського міськвідділу міліції звернулась 19-річна мешканка одного з сіл району. Дівчина розповіла, що під час дискотеки, приревнувавши її до хлопця, на неї накинулась 26-річна жителька із сусіднього населеного пункту.

ВІДЕО ДНЯ

Конфлікти між дівчатами – явище звичне. Випадок, який днями трапився на Мукачівщині, також не повинен був вийти за межі банальних дівочих «розборок» чи пліток, про які мало бути відомо лише тісному колу осіб. Та ситуація в якийсь момент вийшла з-під контролю…

Як з`ясували правоохоронці міського відділу міліції, під час дискотеки між двома дівчатами виникли непорозуміння. 26-річна Оксана стверджувала, що Василь вже тривалий час з нею зустрічається. Наталія у своє виправдання показала смс-повідомлення, буцімто до неї він так само не перший день залицяється. Після чого і почалися «розборки», спочатку словесні, а тоді дійшло і до рукоприкладства.

Реклама

Під час бійки, старша молодиця схопила Наталю за волосся, повалила на землю і почала лупцювати руками й ногами. В результаті жіночих баталій, від дівчини зникли золоті сережки, які нахабно Оксана зірвала з її вух.

Наразі слідчими міського відділу відкрито кримінальне провадження за част.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством). Усі обставини події з’ясує уже досудове розслідування.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно