Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві озброєний ножем зловмисник намагався пограбувати АЗС

У Мукачеві озброєний ножем зловмисник намагався пограбувати АЗС
Невідомий зловмисник у масці червоного кольору, озброєний ножем, увірвався вночі в приміщення АЗС на вул.Пряшівській в Мукачеві, й вимагав від жінки-оператора гроші. Удосвіта, близько 4-ї години,...

Невідомий зловмисник у масці червоного кольору, озброєний ножем, увірвався вночі в приміщення АЗС на вул.Пряшівській в Мукачеві, й вимагав від жінки-оператора гроші.

ВІДЕО ДНЯ

Удосвіта, близько 4-ї години, під час несення служби наряд патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції почув крики зі сторони автозаправки, розташованої на околиці Мукачева на вул.Пряшівській. Правоохоронці негайно заїхали на територію АЗС і побачили невідомого, який погрожував оператору.

Як розповіла опісля жінка, тримаючи її за руки, невідомий в масці загостреним предметом намагався відкрити касовий апарат, в якому знаходились гроші. Однак, в той момент на територію автозаправки заїхала міліцейська машина і зловмисник, не довівши свій намір до кінця, схопив її мобільний телефон і втік у напрямку дачних масивів та чагарників.

Реклама

Працівники патрульної служби кинулись навздогін, переслідуючи невідомого в масці. Під час переслідування працівник міліції застосував табельну вогнепальну зброю, а саме зробив попереджувальний постріл у повітря. Однак зловмиснику вдалось зникнути.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міського відділу міліції з пошуковою собакою. Грабіжника продовжують розшукувати. Прикмети підозрюваного: чоловік на зріст 180-185 см, спортивної тілобудови. На момент пограбування був одягнений у камуфляжну куртку та кепку темного кольору.

Реклама

Хто володіє будь-якою інформацією про дану подію, просимо звернутись до Мукачівського міськвідділу міліції за телефонами: 2-23-32 або «102». Конфіденційність гарантуємо.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно