Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У мікрорайоні Росвигово тесть хотів зарізати зятя

У мікрорайоні Росвигово тесть хотів зарізати зятя
До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги, що з багатоповерхівки мікрорайону «Росвигово» було госпіталізовано до реанімаційного...

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги, що з багатоповерхівки мікрорайону «Росвигово» було госпіталізовано до реанімаційного відділення чоловіка з проникаючим ножовим пораненням. На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники міліції опитали родичів та свідків, з якими спілкувався потерпілий того вечора. В результаті було встановлено та затримано 79-річного тестя потерпілого, який зізнався у вчиненні злочину. Втім, і докази були беззаперечними. За місцем проживання співробітники карного розшуку вилучили одяг, на якому була кров. Натомість знаряддя злочину — кухонний ніж, яким чоловік наніс удар зятеві, він викинув через вікно з третього поверху.

Як розповідає оперуповноважений карного розшуку Владислав Варга, пенсіонер останнім часом зловживав алкоголем. Окрім того, у тестя із зятем давно не складались дружні стосунки. Між ними часто виникали сварки, проте, щоб доходило до бійок, - розповідає дружина потерпілого 57-літнього чоловіка, ще не було. На цей раз її батько був напідпитку, а чоловік зробив йому зауваження. Той недовго думаючи, схопив ніж, яким чистив фрукти, і вдарив зятя в живіт. Одразу не відчувши болю, чоловіки почали битись, та за кілька хвилин поранений чоловік обезсилився і сам викликав швидку.

Реклама

Наразі пенсіонеру, який ніколи не мав проблем із законом, доведеться відповідати за вчинене за част.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Відтак, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно