Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Доки хазяїни гуляли на весіллі, 16-річний мукачівець обікрав їх будинок

Доки хазяїни гуляли на весіллі, 16-річний мукачівець обікрав їх будинок
Працівниками карного розшуку Мукачівського міськвідділу затримано 16-річного юнака, який проник до будинку сусідів, звідки викрав 4 мобільні телефони і прикраси зі срібла. Попався молодик під час...

Працівниками карного розшуку Мукачівського міськвідділу затримано 16-річного юнака, який проник до будинку сусідів, звідки викрав 4 мобільні телефони і прикраси зі срібла. Попався молодик під час продажу краденого товару.

ВІДЕО ДНЯ

Із заявою про крадіжку звернувся 30-річний місцевий мешканець, який повідомив, що ввечері, коли він разом з дружиною та дітьми був на весіллі у родичів, до його помешкання проникли невідомі. Також чоловік розповів, що з будинку зникли мобільні телефони, які лежали у прихожій на тумбочці та срібні прикраси його доньки.

За кілька днів оперативники вийшли на слід зловмисника. Хлопець, як з`ясувалось, вже неодноразово мав проблеми із законом і притягувався до відповідальності за майнові злочини. На цей раз, виламавши двері, він мав на меті обікрасти сусідів. Проте, як зізнався сам підозрюваний, розраховував на більше, ніж користовані телефони.

Реклама

Наразі слідчими міського відділу за даним фактом крадіжки з проникненням до житлового приміщення відкрито кримінальне провадження за ст. 185, част.3 Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно