Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Злодія із Мукачівщини, який грабував оселі у селі Горбок, затримали аж у Кіровоградській області

Злодія із Мукачівщини, який грабував оселі у селі Горбок, затримали аж у Кіровоградській області

Злодія із Мукачівщини, який грабував оселі у селі Горбок, затримали аж у Кіровоградській області
Злодюжка з Мукачівщини гадав, що відсидиться у Кіровоградській області, але його планам завадили міліціянти, які затримали винахідливого крадія. У селі Горбок Іршавського району Закарпатської...

Злодюжка з Мукачівщини гадав, що відсидиться у Кіровоградській області, але його планам завадили міліціянти, які затримали винахідливого крадія.

ВІДЕО ДНЯ

У селі Горбок Іршавського району Закарпатської області сталося аж три крадіжки. Проводячи огляд місць злочину стражі порядку дійшли висновку, що все це справа рук однієї і тієї ж людини, яка, до того ж, знала, що шукає.

Поки однієї хазяйки не було вдома, в її оселю хтось заліз через прочинене вікно і виніс краму на суму близько 17 тис. грн. – було поцуплено дорогий мобільний телефон, ноутбук, золотий ланцюжок із підвіскою та перстень із дорогоцінним каменем.

Реклама

Оперативники опитали всіх знайомих та сусідів потерпілої і дізналися, що у селі саме гостював мешканець Мукачівського району, а після крадіжки раптово зник. Звісно, підозра впала першим ділом на нього. Міліціонери поїхали в сусідній район, навідалися до обійстя підозрюваного молодика, його самого вдома не застали. Навіть фотокартки хлопця знайти не вдалося – він усе знищив. Натомість їм повезло знайти украдений у жінки крам – його повернув мукачівський таксист.

Тим часом до міліції звернулися ще двоє односельчан жертви крадіжки. Один не дорахувався дорогого мобільного телефону, а в інший - 300 доларів. Знову в уяві постала особа таємничого гостя села.

Реклама

Протягом двох місяців слідчі марно билися над пошуком підступного злочинця. Аж раптом надійшла інформація, що нині він перебуває на Кіровоградщині і продовжує красти. Тож терміново вирушили в центр України.

А крадія на той час було затримано кіровоградськими правоохоронцями за скоєння ряду крадіжок на території області.

З’ясувалося, що в село Горбок молодик потрапив разом із дівчиною, з якою випадково познайомився на автовокзалі в Мукачевому. Знаходячись у гостях в нової знайомої, побачив добротний будинок, ясно було, що люди живуть заможно. Тож вибрав слушний момент, поки господарів не було вдома, проник через незачинене вікно до будинку, звідки поцупив цінні речі й поїхав додому на Мукачівщину.

Реклама

Грабував дуже обережно, жодних слідів після себе не залишав. Далі діяв за звичною схемою – знайомився з дівчатами, напрошувався у гості, роздивлявся добренько і…

Уже встановлено, що крадій причетний до крадіжок на території Іршавського, Мукачівського районів та у місті Кіровограді, де й був затриманий. За вчинене злодію загрожує не так уже й багато – від 3 до 6 років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно