Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Раніше судимий житель Мукачівщини викрав у Перечині мотоцикл вартістю понад 30 тисяч гривень

Раніше судимий житель Мукачівщини викрав у Перечині мотоцикл вартістю понад 30 тисяч гривень

Раніше судимий житель Мукачівщини викрав у Перечині мотоцикл вартістю понад 30 тисяч гривень
До Перечинського райвідділу міліції по допомогу звернувся молодий чоловік – у нього викрали мотоцикл. Потерпілий вирішив продати свій модерний мотоцикл і з цією метою розмістив оголошення в...

До Перечинського райвідділу міліції по допомогу звернувся молодий чоловік – у нього викрали мотоцикл. Потерпілий вирішив продати свій модерний мотоцикл і з цією метою розмістив оголошення в Інтернеті. Невдовзі йому зателефонував невідомий, який дуже зацікавився пропонованим товаром і забажав зустрітися в місті Перечині, аби подивитися мотоцикл і перевірити його справність. Під час зустрічі покупець покатався на транспортному засобі та й пообіцяв, що як тільки знайде кошти, приїде по нього. Домовилися – розійшлися. А вранці мотоцикла у гаражі не стало…

ВІДЕО ДНЯ

Як згодом зізнався крадій, він вночі повернувся до дворогосподарства, відкрив двері гаража, які виявилися незамкнуті, викотив мотоцикл на дорогу, аби не побудити ревом мотора сусідів, завів і поїхав додому в Мукачево... До речі, ключі від мотоцикла необачливий власник залишив у замку запалювання, що тільки полегшило роботу крадію.

Та катався злодій на викраденому мотоциклі недовго. З його слів, він розбив його на другий же день і, знову ж таки, через інтернет продав за 500 доларів.

Реклама

Начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей зазначає, що дана подія облікована у Перечинському райвідділі міліції, проводиться досудове розстеження, дії зловмисника кваліфіковані за ч.2 ст.189 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно