Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Зловмисники викрали від жителя Мукачівщини набір будівельних інструментів

Зловмисники викрали від жителя Мукачівщини набір будівельних інструментів

Зловмисники викрали від жителя Мукачівщини набір будівельних інструментів
До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернуся 43-річний житель Мукачівського району, який повідомив, що з його сарайного приміщення, невідомі викрали набір будівельних...

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернуся 43-річний житель Мукачівського району, який повідомив, що з його сарайного приміщення, невідомі викрали набір будівельних інструментів. Сума збитків становить 2000 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди було направлено слідчо-оперативну групу. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівникам карного розшуку вдалося розкрити цей злочин і надати неспростовні докази крадієві, який спочатку всіляко заперечував свою причетність до крадіжки.

Як з'ясувавалося, 30-річний Іван (ім’я змінено) вже довгий час ніде не працює. Грошей не було, тому трохи поміркувавши, вирішив поповнити свій бюджет, обікравши свого далекого родича. Крадіжку він спланував зазделегідь. Вдень, коли господаря не було вдома, він проник на його подвір’я, зламав навісний замок на дверях в сараї, а щоб родич нічого не помітив, що вони відчинені, приклав їх палицею. І вже вночі повернувся і викрав звідти будівельні інструменти, які в подальшому продав.

Реклама

Речові докази частково вилучені. Наразі відносно мукачівця вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Його дії кваліфіковані слідчим за ч.3 ст.185 (крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно