Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

16-річний мукачівець обчистив будинок сусідів

16-річний мукачівець обчистив будинок сусідів
Із заявою про крадіжку в Мукачівський міськвідділ міліції зателефонувала мешканка Мукачева, яка повідомила, що з її будинку невідома особа викрала одяг та гроші. На місце події прибула...

Із заявою про крадіжку в Мукачівський міськвідділ міліції зателефонувала мешканка Мукачева, яка повідомила, що з її будинку невідома особа викрала одяг та гроші.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що злодій, пошкодивши металопластикове вікно, проник до будинку, звідки виніс речі та гроші.

З метою встановлення можливих свідків події, працівниками міліції було проведено подворові обходи, відпрацьовано низку осіб, які раніше вчиняли аналогічні злочини. В результаті оперативники сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції встановили та затримали особу, яка причетна до цього злочину. Ним виявився 16- річний мукачівець, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Затриманий зізнався у вчинені крадіжки. Працівникам міліції він розповів, що з потерпілою він знайомий. Тієї ночі він побачив, що вдома нікого нема і вирішив розбити віконне скло, після заліз у помешкання, де скоїв крадіжку грошей та одягу господарів. В подальшому гроші використав для власних потреб, а речі продав за безцінь серед своїх знайомих.

Реклама

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років, — зазначив начальник кримінальної міліції Іван Повханич.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно