Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Невдаха залицяльник може сісти на 4 роки через грабіж мукачівки

Невдаха залицяльник може сісти на 4 роки через грабіж мукачівки
За «гарячими слідами» працівники відділення державтоінспекції Мукачівського міського відділу міліції затримали 23-річного юнака, який з шиї дівчини зірвав золотий ланцюжок. Спочатку мукачівка...

За «гарячими слідами» працівники відділення державтоінспекції Мукачівського міського відділу міліції затримали 23-річного юнака, який з шиї дівчини зірвав золотий ланцюжок. Спочатку мукачівка намагалась сама наздогнати грабіжника, та побачивши, що хлопець віддаляється, підбігла до працівників ДАІ, які наздогнали порушника.

ВІДЕО ДНЯ

19-річна мукачівка близько 22.00 год на автобусній зупинці у центральній частині Мукачева чекала маршрутне таксі, коли до неї підійшли двоє незнайомих хлопців. Один з них почав чіплятися до дівчини, запрошував до кав`ярні, та дівчина навідріз відмовила залицяльнику. Хлопець образившись на відмову, вирішив поквитатися. Як тільки його товариш відійшов, він миттєво наблизився до дівчини, зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном і втік.

Намагаючись наздогнати грабіжника, мукачівка побачила машину державтоінспекції. Схвильована дівчина підійшла до них, описала особу грабіжника і вказала напрямок, куди він втік. За кілька хвилин правоохоронці хлопця затримали. Спочатку 23-літній мукачівець відмовлявся зізнаватись у вчиненому, навіть намагався викинути золоту прикрасу, однак під впливом беззаперечних доказів він зізнався, а крадене повернув власниці.

Реклама

Юнака, який спокусився на чуже, наразі притягнуто до кримінальної відповідальності за част.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Йому загрожує позбавлення волі на строк до 4 років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно