Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Суд засудив 18-річну мукачівку за втягнення у жебракування свого півторарічного сина

Суд засудив 18-річну мукачівку за втягнення у жебракування свого півторарічного сина

Суд засудив 18-річну мукачівку за втягнення у жебракування свого півторарічного сина
За втягнення у жебракування свого півторарічного сина Мукачівський міськрайонний суд 18-річну матір засудив до умовного терміну покарання. Однак, якщо жінка під час іспитового строку вчинить новий...

За втягнення у жебракування свого півторарічного сина Мукачівський міськрайонний суд 18-річну матір засудив до умовного терміну покарання. Однак, якщо жінка під час іспитового строку вчинить новий злочин чи не виконає обов`язки, покладені на неї судом, їй загрожує реальний строк відбування покарання у місцях позбавлення волі.

ВІДЕО ДНЯ

На жаль, звичним стало, коли на вулицях, ринках, у кафе, автостанціях до людей підходять з протягнутою рукою замурзані діти чи жінки з немовлям на руках. Зазвичай ми шкодуємо жебраків, даємо копійки, не знаючи, що дуже часто, просячи гроші, ці люди просто не хочуть працювати. Нажебрані кошти співчутливих громадян здебільшого не йдуть дитині на користь — їх пропивають горе-батьки. Що змусило молоду жінку вийти на вулицю у спеку й мороз з протягнутою рукою й дитям, сама вона пояснити не може. Мовляв, її мати жебракувала, коли вона була малою, а тепер і вона вирішила підзаробити у такий спосіб. Як розповідає п.Світлана, найчастіше вона просила гроші на ринках, відкритих терасах кав`ярень та ін.людних місцях. Адже саме тут їй вдавалось за день напросити немалу суму грошей.

Правоохоронці відділення кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу роблять усе для того, щоб викорінити подібні явища, особливо такі, як втягування малолітніх дітей у жебрацтво чи використання їх у своїх ганебних цілях.

Реклама

Як повідомив начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Василь Соскіда: «Всі правопорушення з ознаками ст. 150 «прим.» Кримінального кодексу України (використання малолітньої дитини для зайняття жебракуванням) вносяться до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а проти горе-матусь відкриваються кримінальні провадження». Після чого всім «непорядним» матусям доводиться відповідати за експлуатацію своїх дітей перед законом.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно