Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Жителька Мукачівщини заявила, що 50 стебел маку вирощувала для кулінарії і не чула про наркотики

Жителька Мукачівщини заявила, що 50 стебел маку вирощувала для кулінарії і не чула про наркотики

Жителька Мукачівщини заявила, що 50 стебел маку вирощувала для кулінарії і не чула про наркотики
Коли дільничний інспектор Мукачівського міськвідділу міліції навідався в дворогосподарство 37-річної жительки одного з сіл Мукачівського району, то виявив серед городніх культур близько півсотні...

Коли дільничний інспектор Мукачівського міськвідділу міліції навідався в дворогосподарство 37-річної жительки одного з сіл Мукачівського району, то виявив серед городніх культур близько півсотні стебел маку.

ВІДЕО ДНЯ

Жінка розповіла правоохоронцю, що посадила і доглядає за рослинами, аби в подальшому використовувати їх для приготування пиріжків. А також додала, що вона не знала, що дана рослина є нарковмісною. Вилучені рослини направлені на дослідження, за даним фактом проводиться перевірка.

Того ж дня правоохоронці зафіксували ще один випадок, пов'язаний з наркотиками. Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків у районі Мукачева Росвигово запримітили хлопця, в якого, як знали, може бути при собі наркотична суміш. При наближені до нього правоохоронців той почав нервувати, і, як виявилось, недарма. Адже при собі він мав поліетиленовий пакет, в якому знаходилась порошкоподібна речовина схожа на амфетамін. Правоохоронцям мукачівець пояснив, що дану речовину він знайшов і зберігав для власного вживання.

Реклама

За цим двома фактами слідчими Мукачівського міськвідділу відкриті кримінальні провадження. Вилучену речовину направлено на дослідження до експертно-криміналістичного центру при УМВС. Тривають досудові перевірки.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно