Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Колишній студент, не маючи грошей для випускного вечора, вирішив пограбувати будинок (ФОТО)

Колишній студент, не маючи грошей для випускного вечора, вирішив пограбувати будинок (ФОТО)

Колишній студент, не маючи грошей для випускного вечора, вирішив пограбувати будинок (ФОТО)
Непрошені «гості» погосподарювали у приватному будинку жителів м.Мукачева і викрали золотих виробів на суму близько 20 тис.грн. Відпрацьовуючи оперативно-слідчі версії, правоохоронці встановили, що...

Непрошені «гості» погосподарювали у приватному будинку жителів м.Мукачева і викрали золотих виробів на суму близько 20 тис.грн. Відпрацьовуючи оперативно-слідчі версії, правоохоронці встановили, що злочин скоїли двоє мукачівців, один з яких вже притягувався до кримінальної відповідальності.

ВІДЕО ДНЯ

Ще на початку червня цього року до правоохоронців Мукачева звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що до його будинку, розташованому у густонаселеному мікрорайоні Мукачева - «Росвигово» в той час, доки він з дружиною були на роботі, проникли зловмисники. Як розповів потерпілий, протягом кількох годин з 08.30год. до 13.50 год. невідомі «перерили» весь будинок і, ймовірно, шукали цінні речі або гроші, позаяк побутова техніка, яка залишилась неушкодженою, їх не цікавила.

Коли 53-літній господар повернувся додому, то виявив пошкоджені вхідні двері та перекидані у будинку всі речі. Окрім того, з тумбочки спальної кімнати зникли дві пари золотих сережок, чотири каблучки, золотий ланцюжок, кулон та годинник, який був так само із дорогоцінного металу. Загалом, як розповіли потерпілі, невідомі викрали золоті вироби на майже 20 тис.грн.

Реклама

Протягом двох місяців досвідчені оперативники сектору карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції перевіряли осіб, які могли б бути причетні до цього злочину. І в результаті вийшли на їхній слід. Ними виявились двоє мукачівців, один з яких вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і грабежі. Однак перебування навіть за «колючим дротом» його так, на жаль, і не переконало, що за кожний протиправний вчинок доводиться «звітувати» на лаві підсудних.

Колишній студент, не маючи грошей для випускного вечора, вирішив пограбувати будинок (ФОТО) – 01
Реклама

Саме цей раніше судимий 39-літній чоловік був старшим «наставником» для 18-річного недосвідченого студента-випускника професійно-технічного училища м.Мукачева. Як згодом пояснив хлопець, у нього не було грошей, щоб разом з іншими студентами училища відсвяткувати випускний, купити собі одяг для свята. Тому і погодився на пропозицію чоловіка «обчистити» будинок.

Кілька днів мукачівці стежили за подружжям, яке зранку йшло на роботу, а після обіду повертались. Так, одного дня наважились і проникли до приватного будинку, звідки викрали коштовні речі.

Після затримання молодшого учасника злочинного «дуету», який зізнався правоохоронцям у скоєному, на досвідченого чоловіка, який, наразі переховується від правосуддя, поки ще не вийшли. Однак, як розповідає оперативник карного розшуку м.Мукачева Йосип Довгінко, - це питання часу. За вчинене йому доведеться відповісти перед законом.

Реклама
Колишній студент, не маючи грошей для випускного вечора, вирішив пограбувати будинок (ФОТО) – 02

Наразі слідчими міського відділу за даним фактом крадіжки з проникненням до житлового приміщення відкрито кримінальне провадження за ст. 185, част.3 Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно