Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Звіряче побиття у Мукачеві: медики заявляють, що подібні травми практично несумісні з життям

Звіряче побиття у Мукачеві: медики заявляють, що подібні травми практично несумісні з життям

Звіряче побиття у Мукачеві: медики заявляють, що подібні травми практично несумісні з життям
У Мукачеві невідомий вночі жорстоко побив підприємця. Міліція вже веде слідство у цій справі. Про злочин в міліцію повідомили з реанімаційного відділення лікарні, в яку відвезли потерпілого...

У Мукачеві невідомий вночі жорстоко побив підприємця. Міліція вже веде слідство у цій справі. Про злочин в міліцію повідомили з реанімаційного відділення лікарні, в яку відвезли потерпілого чоловіка.

ВІДЕО ДНЯ

Подія трапилося 22 серпня близько другої години ночі. У дворі власного будинку на чоловіка напав невідомий і, як стало відомо, кілька разів ударив залізною арматурою по голові. Після цього нападник утік, а чоловіка виявив сусід, який почув гавкіт собаки.

Травмованого чоловіка одразу ж госпіталізували в реанімацію місцевої лікарні. Лікарі констатували численні травми голови, а також черепно-мозкову травму та забій головного мозку. За словами медиків, подібні травми практично несумісні з життям.

Реклама

На місці злочину почали роботу співробітники місцевого відділення міліції, опитані всі сусіди і переглянуті камери спостереження. Співробітники міліції зазначають, що опрацьовують три версії злочину і поступово звужують коло підозрюваних. Так само, в четвергом, 22 серпня працівники правоохоронних органів оглянули особисті речі потерпілого та вилучили для слідства його мобільний телефон.

«За однією з версій, на бізнесмена здійснили напади через особисту неприязнь, але ми не можемо оголосити весь список таких, оскільки ведеться слідство, а потерпілий все ще знаходитися на межі між життям і смертю», - повідомила прес-секретар Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області Наталія Машіко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно