Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Раніше судимий грабіжник вкрав на березі Латориці мобільний телефон

Раніше судимий грабіжник вкрав на березі Латориці мобільний телефон
За «гарячими слідами» інспектор роти патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції Валентин Гордійчук затримав раніше судимого грабіжника, який під час відпочинку на березі р.Латориця відкрито...

За «гарячими слідами» інспектор роти патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції Валентин Гордійчук затримав раніше судимого грабіжника, який під час відпочинку на березі р.Латориця відкрито викрав у 23-річного мукачівця мобільний телефон.

ВІДЕО ДНЯ

Під час несення служби неподалік центрального ринку по вул. Возз`єднання, - розповідає старший сержант міліції В.Гордійчук, - до мене підбіг захеканий хлопець і сказав, що невідомий чоловік від нього викрав мобільний телефон. Хлопець коротко описав підозрюваного у крадіжці. Особливою прикметою були численні татуювання на тілі чоловіка. Також схвильований хлопець, який намагався наздогнати грабіжника, розповів, що він був нетверезим.

Працівник міліції уважно вислухав хлопця і вирішив обійти ринок, адже за його словами, злодюжки часто, намагаючись сховатись у натовпі, вирушають до ринку. Передчуття не підвело правоохоронця і менше як за годину грабіжника було затримано і доставлено до міського відділу.

Реклама

Так, під час огляду підозрюваний у грабежі витягнув з кишені чужий мобільний, після чого зізнався у скоєному.

Наразі раніше судимого мукачівця притягнуто до кримінальної відповідальності за част.1 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Тривають досудові перевірки.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно