Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Іршавські оперативники знайшли мукачівського "викрадача килимів" менше ніж за добу

Іршавські оперативники знайшли мукачівського "викрадача килимів" менше ніж за добу

Іршавські оперативники знайшли мукачівського "викрадача килимів" менше ніж за добу
Іршавські працівники карного розшуку по гарячим слідах затримали мешканця м. Мукачево, який викрав від мешканки села Крайня Мартинка три килими вартістю більше 2500 грн. Вранці на мобільний...

Іршавські працівники карного розшуку по гарячим слідах затримали мешканця м. Мукачево, який викрав від мешканки села Крайня Мартинка три килими вартістю більше 2500 грн.

ВІДЕО ДНЯ

Вранці на мобільний телефон оперуповноваженого карного розшуку Іршавського районного відділу міліції Михайла Сухана зателефонувала 51-річна жінка, яка повідомила, що з її подвір’я хтось поцупив 3 килими, які вона провітрювала.

Про даний випадок оперативник відразу повідомив чергового райвідділу міліції та свого керівника карного розшуку Сергія Зінича. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Іршавського райвідділу міліції, щоб задокументувати даний злочин.

Реклама

Тим часом оперативник Михайло Сухан вирушив на пошуки зловмисника. У ході проведення опитування сусідів та мешканців села стало відомо, що в цей день по селу їздили приїжджі громадяни на червоному «Жигулі», продаючи селянам різний дріб’язковий товар. Згодом були встановлені номери цих «Жигулів». У подальшому до пошуків підозрюваних торгівців приєднався інспектор ВДАІ Василь Орешко, який вирахував власника даного автомобіля, так як останній нещодавно був притягнутий до адміністративної відповідальності за порушення ПДР у м. Мукачево. Хоча сам автомобіль був зареєстрований у м.Берегово.

Працівники карного розшуку Михайло Сухан, Михайло Ковач та Юрій Саварину пошуках власника автомобіля об’їздили Берегово та Мукачево, поки знайшли його. Автомобіль опинився на той час уже в третього власника у Мукачеві, який займався торгівлею на колесах по населеним пунктам області.

Реклама

У подальшому власник автівки при розмові з розшуковиками зізнався, що дійсно він їздив по селах у Іршавському районі, де продавав селянам речі. Коли знаходився у селі Крайня Мартинка, на вулиці вже було темно. Він зупинився біля будинку своєї знайомої, якій раніше неодноразово продавав різний товар. В цей час сама жінка вже спала. Торговець побачив, що на огорожі висять килими, і вирішив їх поцупити. Він тихенько підійшов, зняв, поскручував і склав до салону свого автомобіля. Після цього спокійно поїхав додому і ліг спати. Проте вже наступного дня до нього завітали працівники міліції.

Як повідомив слідчий Мирон Шкарампота, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінально кодексу України (Крадіжка). Проводиться досудове розслідування та перевірка на причетність чоловіка до інших аналогічних злочинів.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно