Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Правоохоронці впіймали кишенькову злодійку, яка протягом двох місяців "підробляла" на вулицях Мукачева

Правоохоронці впіймали кишенькову злодійку, яка протягом двох місяців "підробляла" на вулицях Мукачева

Правоохоронці впіймали кишенькову злодійку, яка протягом двох місяців "підробляла" на вулицях Мукачева
Мабуть, немає на Мукачівщині такої сім’ї, чиї родичі або знайомі не постраждали від кишенькових злодіїв, які «промишляють» на ринках, маршрутних таксі чи інших місцях масового скупчення людей....

Мабуть, немає на Мукачівщині такої сім’ї, чиї родичі або знайомі не постраждали від кишенькових злодіїв, які «промишляють» на ринках, маршрутних таксі чи інших місцях масового скупчення людей. Відтак, протягом кількох місяців на території Мукачівщини, 40-літня мешканка м.Хуста обкрадала неуважних мукачівців.

ВІДЕО ДНЯ

Затримати кишенькову злодюжку важко, — розповідає оперативник карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції Ярослав Мартин. Для доведення провини зловмисника потрібні так звані «прямі» докази, найкращий з яких — вилучення викрадених речей. Проте, це добре знають і самі злодії, тому за лічені хвилини позбуваються викраденого з допомогою своїх спільників, або у випадку з гаманцями витягають гроші, а самий гаманець просто викидають подалі від себе.

Так само вчинила кишенькова злодійка, яка протягом двох місяців «підробляла» на вулицях Мукачева. Як розповіла перша жертва, яка впізнала у жінці — злодійку, вона їхала у маршрутному таксі, коли на неї «навалилась» повнуватої тіло будови пані і притиснула її до вікна. Потерпіла була спантеличена, та не одразу зрозуміла, що трапилось. Тільки, коли вийшла із «маршрутки», то побачила, що її жіноча сумочка розстебнута і в ній нема ні мобільного телефону, ні гаманця із 600 грн та кредитними картками. Наступними двома жертвами, які на 100% впізнали свою кривдницю, були так само жінки, які їхали міським транспортом із залізничного вокзалу. У такий же спосіб невідома, притиснувши до сидіння свою жертву, від однієї витягнула гаманець, у якому було 1,600грн., від іншої з портмоне тільки 270грн, однак і це задовольнило зловмисницю.

Реклама

Останнє злодійство, яке вдалось довести оперативникам міського відділу міліції, була крадіжка гаманця із маніпуляційного кабінету лікарні. Коли жінка, залишивши свою сумку з особистими речами, відійшла до іншого кабінету, підозрювана зайшла і нахабно витягнула помаранчевий гаманець, у якому були 2,5 тис.грн, золота каблучка та банківські картки.

Як пізніше розповіли медпрацівники, вони часто бачили жінку, яка приходила до дитячої поліклініки. Однак вона завжди була без дітей і нишпорила коридорами. На цей раз її помітили з яскравим оранжевим гаманцем в коридорі, з якого вона прудко виймала гроші. Саме тому підозра правоохоронців впала одразу на неї.

Реклама

Згодом, під час проведення слідчих дій, всі потерпілі впізнали кишенькову злодійку. 40-літня жінка, яка мешкає у м.Хусті, відразу категорично заперечувала свою причетність до вчинення ряду крадіжок, хоча обіцяла, що компенсує потерпілим збитки. Однак пізніше, під впливом доказів, визнала свою провину у вчиненому.

Наразі старшою слідчою Мукачівського міськвідділу Євгенією Зубак відкрите кримінальне провадження за част.1 та 2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Тривають перевірки щодо причетності даної особи до вчинення ряду аналогічних злодіянь.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно