Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінки та злочини

 Жінки та злочини
В кримінальній статистиці вражає різноманітність злочинів скоєних жінками. Адже це і крадіжки, і шахрайство, і незаконне зберігання наркотиків, і спричинення тілесних ушкодень, і незаконне поводження...

В кримінальній статистиці вражає різноманітність злочинів скоєних жінками. Адже це і крадіжки, і шахрайство, і незаконне зберігання наркотиків, і спричинення тілесних ушкодень, і незаконне поводження із зброєю тощо. Хтось виправдовувався тим, що не може знайти роботи, хтось і досі не може зрозуміти, чому пішла на злочин. Та, якщо скоїла – необхідно відповідати. І не важливо: чи ти жінка , чи чоловік. За Законом всі рівні.

ВІДЕО ДНЯ

В наш час жінки бажають йти на крок попереду у всьому: якщо праця – то на рівні з чоловіками, ще й господарство потягну і дітей гідно виховаю. Тож, мабуть, вирішили і в злочинності наздоганятити чоловіків. Скоюють вони злочини різних видів та й вікова категорія вражає. З початку року мукачівські правоохоронці направили до суду 56 кримінальних проваджень, де особи, що підозрюються у вчиненні правопорушенні є жінки.

На Мукачівщини відзначились декілька місцевих жінок -зловмисниць. Наймолодшій з них 15 років, яка пішла на крадіжку аби помститися подружці викравши в неї мобільний телефон. Дуже їй хотілось погуляти від щирої душі. Тепер жалкує про такий помисел. Пенсіонери теж не відстають від молоді, щодо найстаршої зловмисниці, то 63-річна мукачівка вирішила підзаробити грошенят до пенсії –вчиняючи дрібні крадіжки. Також відзначилась і 28-річна мешканка Мукачівщини, яка маючи судимості все рівно йшла на злочини, жінка спеціалізувалася виключно на крадіжках гаманців. А інша 30-річна мукачівка, пішла далі. По дрібницях не стала розпорошуватись – шахрайським шляхом заволоділа 450 доларами. Не відстала від своїх попередниць і ще одна місцева жителька, яка вирішила, що давно пора щось змінити в своєму житті. Разом з чоловіком вони вирішували свої життєві проблеми за допомогою наркотиків.

Реклама

Сьогодні за всіма фактами слідчими Мукачівського міського відділу міліції відкриті кримінальні провадження. Кожна затримана повторює міліціонерам тільки одне: я ж жінка, пожалкуйте мене. Та за Законом всі рівні, тому і відповідальності, тільки через свою стать, не уникнути.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно