Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Житель Мукачівщини причетний до викрадення автомобіля у Хусті

Житель Мукачівщини причетний до викрадення автомобіля у Хусті
Недільного ранку до чергової частини Хустського міськвідділу міліції надійшов телефонний дзвінок. Житель міста Хуст повідомив міліціонерів про угон автомобіля зі свого...

Недільного ранку до чергової частини Хустського міськвідділу міліції надійшов телефонний дзвінок. Житель міста Хуст повідомив міліціонерів про угон автомобіля зі свого дворогосподарства.

ВІДЕО ДНЯ

Виконуючий обов’язки начальника міліції Василь Дем′янів ввів у дію план «Перехват». Було повідомлено всі наряди та пости ДАІ, повідомлено сусідні чергові частини та пости Державтоінспекції у Лазещині та Великій Копані. Виставили також пости з числа працівників Хустського міськвідділу міліції в м. Хуст на перехресті вул. Волошина – об’їзна та на перехресті с.Липча, на якому знаходились працівники Хустського взводу ДПС поста №3 Михайло Попович та Ігор Федяй. Невдовзі останні помітили білий автомобіль без номерів, схожий на угнаний. Машина їхала на великій швидкості. Михайло Попович жестом наказав водію зупинитись, але той проігнорував жест працівника міліції й не зупинився. Працівники міліції наздогнали автомобіль на початку села Нижній Бистрий. Під час затримання один із підозрюваних вчинив непокору правоохоронцям.

На місце події прибули Василь Дем′янів, слідчо-оперативна група, керівництво ДАІ та карного розшуку району. Підозрювані у скоєнні злочину були доставлені до міськвідділу міліції. Як виявилось, до угону авто причетні непрацюючий житель Мукачівського району та раніше судимий за розбій непрацюючий місцевий житель. Угнаний автомобіль доставлено на штрафмайданчик, у скоєнні даного злочину хлопці зізнались.

Реклама

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.289 ч.2 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб).

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно