Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Мукачівець, що зірвав із студентки золотий ланцюжок, виявився раніше судимим

Мукачівець, що зірвав із студентки золотий ланцюжок, виявився раніше судимим

Мукачівець, що зірвав із студентки золотий ланцюжок, виявився раніше судимим
Днями мукачівські оперативники впіймали молодого грабіжника, який ще наприкінці червня напав на студентку і зірвав з її шиї золотий ланцюжок із кулоном. Затриманим виявився безробітний і раніше...

Днями мукачівські оперативники впіймали молодого грабіжника, який ще наприкінці червня напав на студентку і зірвав з її шиї золотий ланцюжок із кулоном.

ВІДЕО ДНЯ

Затриманим виявився безробітний і раніше судимий 30-річний мешканець села Кольчино, який разом із жінкою виховує трьох дітей.

17-річна потерпіла розповіла, що спокійно йшла вулицею, коли несподівано відчула різкий біль у шиї. За мить вона побачила молодика з її золотим ланцюжком у руках, який відразу ж зник між будинками. Усвідомивши, що з нею сталося, дівчина звернулась за допомогою до Мукачівського міського відділу міліції.

Реклама

Як розповіли оперативники карного розшуку Володимир Зовдун та Володимир Алмашій, вони отримали оперативну інформацію, що до грабежу може бути причетний раніше судимий житель Мукачівщини. Після перевірки даних, оперативники вийшли на слід зловмисника. Він був затриманий на порозі одного із ломбардів міста, до якого здав крадений золотий хрестик. А сам ланцюжок того ж дня загубив.

При розмові з оперативниками затриманий спочатку не зізнавався у вчиненні грабежу, однак під тиском беззаперечних доказів у всьому зізнався. Як з'ясувалося, він одружений, має трьох малолітніх дітей. Проте ні він ні дружина не забезпечені роботою. А гроші були необхідні для лікування найменшої півторарічної дитини.

Реклама

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно