Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За грабіж золотого ланцюжка затримано багатодітного мукачівця

За грабіж золотого ланцюжка затримано багатодітного мукачівця
Днями мукачівські оперативники затримали молодого грабіжника, який ще наприкінці червня напав на студентку і зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном. Затриманим виявився безробітний раніше судимий...

Днями мукачівські оперативники затримали молодого грабіжника, який ще наприкінці червня напав на студентку і зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном. Затриманим виявився безробітний раніше судимий 30-літній мешканець с.Кольчино, який разом з жінкою виховує трьох дітей.

ВІДЕО ДНЯ

17-літня потерпіла розповіла, що спокійно йшла по вулиці, коли несподівано відчула різкий біль в області шиї. За мить з-за її спини вибіг молодик з її ж золотим ланцюжком в руках та зник між будинками. Усвідомивши, що з нею сталося, дівчина звернулась за допомогою до Мукачівського міського відділу міліції.

Як розповіли оперативники карного розшуку Володимир Зовдун та Володимир Алмашій, вони отримали оперативну інформацію, що до грабежу може бути причетний раніше судимий житель Мукачівщини. Після перевірки достовірності даних, оперативники вийшли на слід зловмисника. Він був затриманий на порозі одного із ломбардів міста, до якого здав крадений золотий хрестик. А сам ланцюжок того ж дня загубив.

Реклама

При розмові з оперативниками затриманий спочатку не зізнавався у вчинені грабежу, однак під тиском беззаперечних доказів у всьому зізнався. Як з'ясувалося, він одружений, має трьох малолітніх дітей, проте ні він, ні дружина незабезпечені роботою. А гроші були необхідні для лікування найменшої, півторарічної дитини.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно