Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Поки родина з Іршавського району молилась в церкві, чинадіївець "рився" в їхньому автомобілі

Поки родина з Іршавського району молилась в церкві, чинадіївець "рився" в їхньому автомобілі

Поки родина з Іршавського району молилась в церкві, чинадіївець "рився" в їхньому автомобілі
Мукачівські правоохоронці затримали чинадіївця за підозрою у вчиненні пограбування. Хлопець викрав з салону автомобіля 250 гривень, які знаходились в гаманці. Але, завдяки вчасному повідомленню про...

Мукачівські правоохоронці затримали чинадіївця за підозрою у вчиненні пограбування. Хлопець викрав з салону автомобіля 250 гривень, які знаходились в гаманці. Але, завдяки вчасному повідомленню про скоєне у міліцію та наданим прикметам, зловмисника було затримано «гарячим» слідом.

ВІДЕО ДНЯ

На лінію «102» надійшло повідомлення про пограбування. Під час розмови з потерпілою, жителькою с. Негрово, Іршавського району, з’ясувалось, що вона разом зі своєю родиною приїхали у смт. Чинадієво до церкви, припаркувавши авто на узбіччі пішли на службу. Пізніше під час богослужіння жінка вийшла на вулицю і побачила, як невідомий чоловік знаходився у їхньому автомобілі та щось там шукав, на що вона почала кричати. Хлопець побачивши, що жінка наближається до машини одразу достав з гаманця гроші і втік в невідомому напрямку.

Потерпіла не розгубилася і одразу звернулася за допомогою до правоохоронців. Завдяки наданим зовнішнім прикметам грабіжника та оперативності Мукачівських розшуковиків, особу, яка підозрюється у даному правопорушенні було встановлено. Наразі по даному факту відносно підозрюваного, 23-річного чинадіївця, який вже мав проблеми із Законом, у Мукачівському міськвідділі міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Максимальна санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до чотирьох років.

Реклама

Правоохоронці вкотре нагадують мукачівцям про елементарні правила безпеки збереження свого майна. Насамперед потрібно обладнати автомобіль надійними замками, сигналізацією, механічним замком керма та ін. Не варто забувати зачиняти вікна та дверцята машини, навіть якщо залишаєте її ненадовго. У жодному разі не залишайте на видноті у салоні цінні речі та документи. Паркуйте машину там, де є освітлення та охорона. Якщо ви потерпіли від такого злочину, працівники міліції просять не зволікати – терміново телефонувати на номер 102. Саме це допоможе правоохоронцям розкрити злочин за гарячими слідами- зазначає начальник кримінальної міліції Мукачівського міського відділу Іван Повханич.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно