Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В одному з гуртожитків Мукачева сусід обікрав дівчину-сироту

В одному з гуртожитків Мукачева сусід обікрав дівчину-сироту
20-літній мукачівець обікрав дівчину – сироту, яка мешкала поряд у кімнаті гуртожитку. Рано-вранці, коли дівчина ще спала, чоловік забіг до кімнати і попросив цигарку. Як дівчина відповіла, що...

20-літній мукачівець обікрав дівчину – сироту, яка мешкала поряд у кімнаті гуртожитку. Рано-вранці, коли дівчина ще спала, чоловік забіг до кімнати і попросив цигарку. Як дівчина відповіла, що немає, тоді він сам почав нишпорити у її сумці і витягнув звідти не пачку цигарок, а всі гроші, які залишились у мукачівки на прожиток.

ВІДЕО ДНЯ

24-літня Марія з дитинства виховувалась у інтернаті. Після його закінчення, мукачівці вдалось отримати кімнату у одному з гуртожитків міста і влаштуватись позмінно на роботу. Як пізніше розповіла потерпіла, одній проживати в гуртожитку – складно. Ввечері, повернувшись додому – можна в кімнаті зустріти непроханих гостей. Окрім того, поряд проживають особи, які повернулись з місць позбавлення волі, зловживають спиртним та інше. Словом, з сусідами дівчині не пощастило.

20-літнього Івана, який мешкав разом зі своєю вагітною співмешканкою та малолітньою дитиною, Марія знала давно. Але те, що він її обікраде – навіть не припускала.

Реклама

Коли до раніше судимого чоловіка прийшли правоохоронці сектору карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції – Іван Кохан та Володимир Кочетов, він побоюючись чергової судимості одразу зізнався у крадіжці і пообіцяв, тільки-но його співмешканка отримає «дитячі гроші», одразу крадені 340 гривень він поверне сусідці.

Та все ж таки фігуранту справи доведеться відповідати за вчинене перед законом. Наразі проти молодого батька відкрите кримінальне провадження за част.1 ст.185 «Крадіжка». Тривають досудові перевірки.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно