Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Група молодиків пограбували мукачівця серед білого дня

Група молодиків пограбували мукачівця серед білого дня
Працівниками карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції затримано трьох молодих людей, які вирвали з рук перехожого мобільний телефон і втекли. Двоє з грабіжників колись притягувались до...

Працівниками карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції затримано трьох молодих людей, які вирвали з рук перехожого мобільний телефон і втекли. Двоє з грабіжників колись притягувались до кримінальної відповідальності, та на шлях виправлення так і не стали.

ВІДЕО ДНЯ

Телефон – сильна приманка для хуліганів, оскільки коштує дорого, збути його можна швидко, а відняти від людини, коли вона розмовляє – легко і просто. Випадок, який трапився в Мукачеві – яскраве підтвердження цьому. 24-річний чоловік, будучи напідпитку, йшов центральною вулицею міста і розмовляв по телефону. Саме в той час ззаду до нього підбігло троє молодиків, віком від 17 до 22 років, один з яких вибив з рук чоловіка мобільний телефон, інший підхопив його і всі троє побігли у невідомому напрямку.

Потерпілий не розгубився і одразу звернувся за допомогою до правоохоронців. Описавши трьох людей, які його пограбували, мукачівець не сподівався, що наступного дня йому вже повернуть викрадену річ.

Реклама

Шляхом оперативно-розшукових заходів під час перевірки осіб, які схильні до вчинення правопорушень та злочинів, оперуповноважений сектору карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції Юрій Граб вийшов на мукачівців, які скоїли злочин. Наразі щодо групи грабіжників відкрите кримінальне провадження за част.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Правоохоронці Мукачева нагадують: власними силами шукати злочинця можна, та навряд чи це ефективно. Такими справами повинні займатись спеціалісти і якщо якнайшвидше потерпілий звернеться за допомогою до правоохоронних органів, то більша ймовірність швидше вийти на стежку злочинця.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно