Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські міліціонери затримали крадія-рецидивіста

Мукачівські міліціонери затримали крадія-рецидивіста
В Мукачеві правоохоронці затримали 23-річного чоловіка за підозрою у крадіжці. Маючи за плечима 4 років «відсидки», знов став на шлях скоєння злочинів. Крав те, що погано лежало. Тепер йому...

В Мукачеві правоохоронці затримали 23-річного чоловіка за підозрою у крадіжці. Маючи за плечима 4 років «відсидки», знов став на шлях скоєння злочинів. Крав те, що погано лежало. Тепер йому доведеться відповідати за всією суворістю Закону.

ВІДЕО ДНЯ

Співробітники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції затримали 23-річного жителя Чинадієво за підозрою у крадіжках та грабежу. Назар (ім'я змінено) нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. На роботу не влаштувався, грошей не було, а поїсти і погуляти полюбляв. От і вирішив знов повернутись до минулого.

Першу крадіжку він скоїв ще в березні місяці в своєму ж селі. По- сусідству з ним проживав чоловік, який доволі часто від'їжджав до Львова. У його дворогосподарстві Назару «приглянувся» метал, тож не довго думаючи вкрав залізо, після чого збув на металобрухт. Грошей вистачило не на довго і вже через певний час знов почав красти. Тільки на цей раз обікрав вже знайомого односельчанина. Скориставшись його безпорадним станом, бо той був на підпитку, викрав у нього мобільний телефон та 400 гривень.

Реклама

Наступний кримінальний вчинок вже був «по-крупному». Молодик вирішив влаштуватись на роботу у футбольний клуб. Домовляючись з тренером про працевлаштування, хлопець пожалівся на зубний біль і попросив у чоловіка гроші на цигарки. Коли ж тренер дав йому гроші, то Назар запримітив у його барсетці велику суму грошей. Не довго думаючи він вирвав її з рук і втік. Як з'ясувалось згодом в барсетці у потерпілого знаходились гроші в сумі 5100 гривень.

Нині за цим фактом слідчим Мукачівського міськвідділу міліції Євгенією Зубак розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2, ч. 3 статті 185 КК України «Крадіжка» та ч. 2 ст.186 “Грабіж”. Тепер, до «загального тюремного стажу», Назару можуть додатись ще до шести років позбавлення волі.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно