Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стали відомими подробиці вчорашньої стрілянини в Мукачеві

Стали відомими подробиці вчорашньої стрілянини в Мукачеві
До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від невідомого громадянина, що близько 17.00 год. по вул. Ілони Зріні водій легкового автомобіля зупинився обабіч...

До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від невідомого громадянина, що близько 17.00 год. по вул. Ілони Зріні водій легкового автомобіля зупинився обабіч дороги і двічі вистрілив у повітря. З місця події правоохоронцями було вилучено дві гільзи до мисливської рушниці.

ВІДЕО ДНЯ

За кілька годин працівниками карного розшуку управління МВС в Закарпатській області та міського відділу міліції спільно з працівниками державтоінспекції було встановлено автомобіль та чоловіка, який здійснив постріли з рушниці. Ним виявився 41-річний мешканець м.Мукачева, який повідомив, що посварившись зі знайомим, він знервований сів за кермо, взяв рушницю і здійснив два постріли. Після чого трохи від`їхавши, відчинив вікно на автомобілі, викинув гільзи і витягнув через вікно рушницю і направив її на перехожих, які і викликали працівників міліції.

Наразі стрілку доведеться відповідати за вчинене протиправне діяння за Кримінальним кодексом України част.1 ст.296 «Хуліганство». Вилучену зброю та гільзи направлені на дослідження до науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Тривають досудові перевірки.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно