Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець обікрав сусідку, а «здобич» швидко розтринькав

Мукачівець обікрав сусідку, а «здобич» швидко розтринькав
Співробітники Мукачівського міського відділу міліції затримали мукачівця. Хлопчина, аби роздобути гроші на власні потреби, вдався до протиправного. До мукачівських міліціонерів із заявою про...

Співробітники Мукачівського міського відділу міліції затримали мукачівця. Хлопчина, аби роздобути гроші на власні потреби, вдався до протиправного.

ВІДЕО ДНЯ

До мукачівських міліціонерів із заявою про крадіжку звернулася мукачівка. Жінка повідомила, що хтось побував у її будинку та викрав звідти гроші та золоті прикраси. Отримавши повідомлення про крадіжку, правоохоронці одразу виїхали на місце пригоди, де почали проводити першочергові оперативно-розшукові заходи. Прибувши за вказаною адресою, міліціонери з’ясували, що крадій зайшов до будинку, через незачинені двері. Речі в помешканні були не розкидані, тож працівники міліції дійшли висновку, що зловмисник добре орієнтувався у будинку. Правоохоронці опитали всіх знайомих потерпілої.

Злодія шукати довго не довелося. Ним виявився сусід заявниці. Хлопець був частим гостем в помешканні жінки. Він неодноразово помагав їй по господарству, тож знав, що і де знаходиться. Тож, вибравши слушний момент, поки господині не було в дома він “пішов на діло”. У оселі хлопчина знайшов золоті вироби, які в подальшому здав до ломбарду і гроші в сумі 1000 гривень, які швиденько розтринькав на власні забаганки.

Реклама

Нині за цим фактом слідчі Мукачівського міськвідділу міліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 КК України ( «крадіжка, поєднана з проникненням у житло та завдала значної шкоди потерпілим»). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно