Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Прибиральниця нічного клубу Мукачева вкрала у відвідувачки дорогий мобільний телефон

Прибиральниця нічного клубу Мукачева вкрала у відвідувачки дорогий мобільний телефон

Прибиральниця нічного клубу Мукачева вкрала у відвідувачки дорогий мобільний телефон
Неприємністю завершився відпочинок в одному із розважальних закладів Мукачева для 17-річної дівчини. Панянка зі знайомими відпочивала у барі. За веселощами потерпіла не помітила, як у неї зі столика...

Неприємністю завершився відпочинок в одному із розважальних закладів Мукачева для 17-річної дівчини. Панянка зі знайомими відпочивала у барі. За веселощами потерпіла не помітила, як у неї зі столика вкрали дорогий мобільний телефон вартістю близько 5 тис. грн.

ВІДЕО ДНЯ

Залишивши телефон на столику без нагляду, дівчина з друзями розважались на танцювальному майданчику. Пропажу потерпіла виявила, коли вже збиралася додому. Наступного дня, зранку, неповнолітня дівчина разом з матір`ю звернулась за допомогою до працівників міліції. Перевіривши коло осіб, які могли б бути причетними до зникнення дорогої речі, оперативники карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції Йосип Довгінко та Василь Карпинець вийшли на прибиральницю цього закладу.

Як згодом розповіла 48-річна підозрювана, на свою заробітну плату - 1000грн, вона не в змозі утримувати сім`ю. Побачивши на столику дорогий мобільний телефон, який би вона , напевно, ніколи не змогла придбати, спокусилась і вирішила поцупити. Забравши мобільник, жінка занесла його до своєї комірки. Наступного дня вставила свою сім-картку і до того часу, доки правоохоронці не вийшли на її слід, користувалась краденим телефоном як власним.

Реклама

Наразі, жінці, яка ніколи не мала проблем із правосуддям, доведеться відповідати за Кримінальним кодексом України. Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 1 ст. 185 (крадіжка).

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно