Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівці відпочивали в Комсомольському парку з амфетаміном

Мукачівці відпочивали в Комсомольському парку з амфетаміном
В одному з мукачівських барів молодик вирішив з”ясувати стосунки за допомогою кастету з хлопцем, який сидів за сусуднім столиком. Співробітники відділення кримінальної міліції у справах дітей ...

В одному з мукачівських барів молодик вирішив з”ясувати стосунки за допомогою кастету з хлопцем, який сидів за сусуднім столиком.

ВІДЕО ДНЯ

Співробітники відділення кримінальної міліції у справах дітей та сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції перевіряючи місцеві бари та кафе, в одному з них затримали 23-річного мукачівця, у якого виявили кастет.

«Знайшов і зберігав для самооборони...»-саме таку стандартну фразу для відмовки від правоохоронців пояснив мукачівець. Уже у міськвідділку міліції з”ясувалось, що молодик будучи в місцевому барі, чекав на своє замовлення, в цей час за сусіднім столиком сидів інший відвідувач бару, який зухвало себе поводив. Мукачівцю це не сподобалось на що почав робити зауваження, потім чипляючись словами один до одного, останній вирішив з'ясувати відносини діставши при цьому кастет, але свого наміру до кінця не довів так, як був затриманий правоохоронцями.

Реклама

“Напевне у багатьох необізнаних людей з’явилося переконання, що наявність холодної зброї у кишенях дає неабияку перевагу перед пересічними громадянами, якщо використовувати кастет, як засіб самооборони. Щодо юридичних аспектів використання цієї «іграшки» за призначенням, а саме носіння як засобу самооборони (самозахисту), то слід знати, що без передбачуваного законом дозволу, носіння заборонене. Дії підпадають під статтю 263 Кримінального кодексу України”.-зазначив заступник начальника мукачівської міліції Дмитро Чебан.

Трохи пізніше у Комсомольському парку, по вул.Духновича мукачівські правоохоронці запримітили підозрілих хлопців, які побачивши правоохоронців почали помітно нервувати. При наближенні до них працівників міліції один з хлопців викинув з рук згорток фольги, в якому була порошкоподібна речовина, схожа на амфетамін. Вилучену наркотичну суміш правоохоронці направили на дослідження до обласного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Якщо експерити дадуть висновок, що це наркотик, то мукачівцю загрожує кримінальна відповідальність.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно