Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Мукачівські оперативники затримали раніше судимого 23-річного хлопця, який крав мобільні телефони

Мукачівські оперативники затримали раніше судимого 23-річного хлопця, який крав мобільні телефони

Мукачівські оперативники затримали раніше судимого 23-річного хлопця, який крав мобільні телефони
Мукачівські оперативники затримали раніше судимого 23-річного безробітного мукачівця, який спокусився на чужі гроші та мобільний телефон. На цей раз жертвою грабіжника став 34-річний Олександр,...

Мукачівські оперативники затримали раніше судимого 23-річного безробітного мукачівця, який спокусився на чужі гроші та мобільний телефон.

ВІДЕО ДНЯ

На цей раз жертвою грабіжника став 34-річний Олександр, мешканець одного з сіл Мукачівщини. Як згодом розповів потерпілий, ввечері, випивши зайвого, він вирішив пройтись до районного центру, тобто Мукачева. Поблизу залізничного вокзалу, він зайшов до однієї з кав`ярень, де познайомився з 23-літнім молодиком. Пригостивши його чаркою-другою, молоді люди вирішили зайти до нічного клубу. Під час відпочинку Олександр несвідомо демонстрував своїм дорогим мобільним телефоном.

Після вдало проведеного вечора та випитого спиртного, молоді люди попрямували містом. Проте недовгою була прогулянка нічним містом. Новоспечений знайомий Олександра, 23-річний Віталій, вдарив недавнього знайомого рукою в голову, від чого той впав на асфальт. Тоді забрав його мобільний, вартістю близько 3 тис.грн, 130 грн, які випали з кишені, та зник у невідомому напрямку.

Реклама

Оговтавшись від такої несподіванки, Олександр не став з`ясовувати, де може бути його «товариш», а з численними тілесними ушкодженнями одразу звернувся за допомогою до Мукачівської ЦРЛ.

Однак Віталій часу не гаяв, він з чужим мобільним попрямував додому, де його надійно сховав, до тих пір «поки все не стихне» - пізніше зізнався хлопець.

Реклама

Проте працівники карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції, зокрема капітан міліції Володимир Зовдун, швидко встановив місце перебування зловмисника. Тож, протягом кількох днів після вчинення грабежу, "бандита-невдаху" вже чекали правоохоронці.

Як розповів слідчий міськвідділу ст.лейтенант Артур Черенков, підозрюваний повністю визнав свою вину і розказав, що не втримався перед спокусою викрасти дорогу мобілку. Наразі відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Триває досудове слідство.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно