Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець вкрав телевізор з будинку власної матері

Мукачівець вкрав телевізор з будинку власної матері
До правоохоронців Мукачівського міськвідділу міліції звернулась стурбована мукачівка та повідомила про скоєння крадіжки з її будинку. Допоки жінка поїхала в гості до свого сина на Вінничину, в її...

До правоохоронців Мукачівського міськвідділу міліції звернулась стурбована мукачівка та повідомила про скоєння крадіжки з її будинку.

ВІДЕО ДНЯ

Допоки жінка поїхала в гості до свого сина на Вінничину, в її оселі «погаздував» зловмисник. Проникнувши до помешкання шляхом пошкодження злому замка, невідомий викрав телевізор, вартістю три тисячі гривні.

Розкрити це майнове посягання оперативникам карного розшуку вдалося за кілька годин. В ході проведення першочергових розшукових заходів працівники міліції визначились з колом ймовірних підозрюваних, одним з яких виявився син заявниці. Працівникам міліції мукачівка розповідає, -”Сина працювати не змусиш, на роботу влаштовуватись не хоче, почав пиячити. Мало того, що жив лише на гроші, які отримує на дитину і ті що я йому давала, так він ще й по мелочам обкрадав. До правоохоронців звертатися не хотіла, але терпіння закінчилось, коли в черговий раз він поцупив більше - телевізор”. Жінка також додала, що довіру до сина вона вже давно втратила, адже втомилась постійно слідкувати за ним, щоб нічого не виніс з дому.

Реклама

Цього ж дня працівники міліції допитали й головного героя.Той зізнався у скоєному, і розповів правоохоронцям, що він вирішив скористатися моментом коли матір поїхала навідати брата до іншої області. Проникнувши до помешкання матері почав шукати гроші, але не знайшов. Тож, і вирішив взяти телевізор, який в подальшому здав у ломбард за 500 гривень.

За скоєне чоловіку доведеться відповісти сповна. Стосовно нього слідчі вже відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» КК України.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно