Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві винаймачі квартири пограбували власника

У Мукачеві винаймачі квартири пограбували власника
Нещодавно із заявою до Мукачівського міського відділу міліції звернувся мукачівець, який повідомив про те, що з його оселі викрали газовий котел. В ході перевірки було встановлено, що цей чоловік, за...

Нещодавно із заявою до Мукачівського міського відділу міліції звернувся мукачівець, який повідомив про те, що з його оселі викрали газовий котел. В ході перевірки було встановлено, що цей чоловік, за рекомендацією свого знайомого, здав своє житло молодій парі. Уклавши з ними усний договір оренди і не перевіривши документи своїх квартирантів, щасливий господар взяв оплату за місяць. При цьому він записав лише номер мобільного телефона квартиронаймача.

ВІДЕО ДНЯ

Через місяць господар приїхав до квартирантів, аби ті сплатили за проживання, але молода парочка попросила продовжити термін оплати на кілька днів. Не підозрюючи нічого лихого, господар погодився з такою пропозицією. Довірливий мукачівець і припустити не міг, що молоді люди, які вирішили його обманути, не тільки не розрахуються за проживання, але й вчинять крадіжку газового котла.

Через декілька днів працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу розшукали злодійкувату парочку. Зловмисниками виявилився раніше судимий непрацюючий 34-річний мукачівець та його 25-річна подружка, жителька району.

Реклама

Речовий доказ – крадений газовий котел вилучено, дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням в житло), за що передбачено до шести років ув'язнення, — зазначив заступник начальника Мукачівськго МВ УМВС Дмитро Чебан.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно