Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Двоє підлітків за допомоги бійцівської собаки змогли забрати у школяра дорогий мобільний телефон

Двоє підлітків за допомоги бійцівської собаки змогли забрати у школяра дорогий мобільний телефон

Двоє підлітків за допомоги бійцівської собаки змогли забрати у школяра дорогий мобільний телефон
В Мукачеві двоє хлопців, погрожуючи, що нацькують бійцівських собак, відібрали у 16-річного хлопця дорогий мобільний телефон. Але, завдяки вчасному повідомленню про скоєне у міліцію та наданим...

В Мукачеві двоє хлопців, погрожуючи, що нацькують бійцівських собак, відібрали у 16-річного хлопця дорогий мобільний телефон.

ВІДЕО ДНЯ

Але, завдяки вчасному повідомленню про скоєне у міліцію та наданим прикметам, зловмисники були затримані “по гарячим слідам”.

Свій вчинок останні пояснили досить просто: «Не вистачає грошей на власні потреби»…

Реклама

До міліції звернулась мукачівка, мати постраждалого хлопця, яка повідомила, що серед білого дня на її сина та його друга напали не відомі. Правоохоронцям, хлопчина в деталях розповів, що після закінчення уроків він з своїм другом, що навчається в одній школі йшли додому, по дорозі вони зустріли двох хлопців, з бійцівськими собаками. Які підійшли до них і спиталися, -“Як справи, як життя, а що маєте, чи є при собі гроші?”. На що учні відповили, що мають 10 гривень. Зухвальців, зрозуміло це не влаштувало, на що вони потребували мобільні телефони. У одного з хлопців був телефон моделі Samsung Galaxy Nexus, який вони і забрали, а у іншого був дешевий, який їм не знадобився і з якого вони викинули сім-картку аби ті не змогли зателефонувати в міліцію. Після пригрозили, якщо щось розкажите ми вас “вичислимо”..

Щоб розшукати грабіжників багато часу досвідченим правоохоронцям, не знадобилось. І, в ході оперативно-розшукових заходів вони протягом кількох годин вийшли на слід грабіжників. Ними виявились двоє мукачівців, одному з яких 19, а іншому 17 років, як розповіли товариші злочин спланували зненацька.

Реклама

Речовий доказ, мобільний телефон моделі Samsung Galaxy Nexus вилучено, стосовно грабіжників порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу України «Грабіж». За свої дії можуть отримати до шести років позбалення волі.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно