Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У приміщенні одного з ломбардів міста Мукачева сталася бійка

У приміщенні одного з ломбардів міста Мукачева сталася бійка
Роздійняти молодиків, які влаштували бійку в ломбарді, стало можливо завдяки міліціонерам Державної служби охорони. Охоронник ДСО натиснув тривожну кнопку виклику міліції після того, як двоє...

Роздійняти молодиків, які влаштували бійку в ломбарді, стало можливо завдяки міліціонерам Державної служби охорони.

ВІДЕО ДНЯ

Охоронник ДСО натиснув тривожну кнопку виклику міліції після того, як двоє молодих людей влаштували бійку у приміщенні одного з ломбардів міста Мукачево. Коли міліціонери оперативно прибули на місце виклику, хлопці все ще тягали один одного за грудки. В такий спосіб вони намагалися вирішити свої боргові питання.

Василь боргував своєму товаришу Миколі чималеньку суму. Боржник зайшов у ломбард, де заклав власний ноутбук. Микола ж, побачивши, що гроші у Василя на руках, почав вимагати від приятеля повернути позику. Втім, той не поспішав віддавати кошти, посилаючись на те, що має більш нагальні проблеми. 30-річний кредитор вирішив прискорити виплату боргу, і вихопив від Василя його водійські права, які він представляв співробітнику ломбарду. «Будуть гроші, отримаєш права», — попередив Микола. Така ситуація не могла влаштувати боржника — між хлопцями зав’язалася бійка.

Реклама

Вимога охоронця припинити неподобство була проігнорована. Він не вагаючись натиснув тривожну кнопку ДСО. Хлопців затримали. На місце прибула слідчо-оперативна група. Горе-фінансистів доставили до міськвідділу міліції, де вирішується питання про їх відповідальність за хуліганство.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно