Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • В селі Червеньово чоловік втомився від дорікань дружини і встромив їй в живіт кухонний ніж

В селі Червеньово чоловік втомився від дорікань дружини і встромив їй в живіт кухонний ніж

В селі Червеньово чоловік втомився від дорікань дружини і встромив їй в живіт кухонний ніж
До Мукачівської райлікарні з ножовим пораненням живота було доправлено 36-річну мешканку с. Червеньово. За словами жінки, ножем штрикнув її власний чоловік під час домашньої сварки. Коли оперативники...

До Мукачівської райлікарні з ножовим пораненням живота було доправлено 36-річну мешканку с. Червеньово. За словами жінки, ножем штрикнув її власний чоловік під час домашньої сварки. Коли оперативники приїхали в Червеньово, чоловік, боячись відповідальності, категорично відмовлявся відчинити двері, проте пізніше все-таки впустив міліціонерів і почав давати свідчення. Виявилося, що в сім’ї вже тривалий час працює тільки дружина, яка на свою зар­плату утримує і чоловіка, і двох дітей. Глава сім’ї (до речі, великий любитель випити) не тільки не здійснював спроб знайти заробіток, а й навіть відмовлявся допомагати в домашній роботі. Дружина неодноразово намагалася напоумити чоловіка, просила його взятися за розум і знайти заробіток, але безрезультатно.

ВІДЕО ДНЯ

Під час останньої з таких сцен п’яний чоловік, захотівши покласти край цим «набриданням», не придумав нічого кращого, ніж схопити зі стола кухонний ніж і вдарити ним благовірну в живіт.

За інформацією прес-секре­та­ря Мукачівського міськвідділу міліції Євгенії Красилинець, проти дебошира відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень), яка передбачає від 5 до 8 років в’язниці.

Реклама

Потерпіла перебуває в лікарні. Як вдалося дізнатися редакції, вона готова простити чоловіка і зробити все можливе, щоб уберегти його від грат, тільки би він письмово пообіцяв, що більше не підніматиме на неї руку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно